Frezen en anodiseren voor Techtenna

Techtenna is een LoRaWAN netwerk operator. Het bedrijf levert IoT netwerk diensten waarmee hoge kwaliteitsoplossingen mogelijk zijn. Met name voor steden en bedrijven. Techtenna was met spoed op zoek naar een leverancier die voor hen 50 producten kon frezen en anodiseren. Een gewaardeerde klant van ons attendeerde Techtenna op onze diensten en producten. Na de aanvraag brachten wij binnen een dag een offerte uit voor het frezen en anodiseren. De offerte werd direct goedgekeurd. En de 50 producten hadden we binnen 2,5 week geproduceerd.

100% #MadeinBrabant Local Audio Guide

Het product wat Pi Metal Parts gemaakt heeft, is onderdeel van een 100% #MadeinBrabant Local Audio Guide oplossing die binnenkort in Breda gelanceerd wordt. Samen met Blind Walls Gallery, SolidForm Web Solutions B.V., Techtenna en Gemeente Breda rond Techtenna een prachtige #corona proof outdoor ervaring af voor de inwoners en bezoekers Breda. Wij zijn trots om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. 

"Local audio guides maakt gebruik van een op LoRaWAN gebaseerd outdoor Call 2 action button van Techtenna. De gemeente Breda zet deze in voor het beluisteren van audiogidsen van de Blind Walls Gallery. Pi Metal Parts heeft ons volledig ontzorgd bij het produceren van de behuizing. De proactieve houding en de snelheid van aanbieding tot aan levering spraken ons met name aan. We werken graag weer samen in de toekomst."
Marco Sprenkels - www.techtenna.com

Contact

Vragen of opmerkingen?
Neem contact met ons op!