Samen kom je verder

Door een fair, open samenspel met onze opdrachtgevers maken we de beste fijnmechanische componenten en matrijzen

Samen kom je verder

Samen kom je verder. Dat is ons uitgangspunt in alles wat we doen. Zodat iedereen er beter van wordt: onze afnemers, leveranciers, collega-ondernemers, medewerkers, eindafnemers en wij ook. 

Dit vraagt natuurlijk wel wat van de samenwerking met onze opdrachtgevers. Door te luisteren, te brainstormen en elkaar vertrouwen te geven, kunnen we grenzen opzoeken, originele oplossingen bedenken en samen de beste oplossing bespreken en uitvoeren. 

Pi Metal Parts is één van de vele metaalbewerkingsbedrijven in Brabant. Ieder bedrijf werkt op zijn of haar manier. Wat wij belangrijk vinden in onze manier van werken, lees je hieronder. 

Maatgevoel
Maatgevoel

Niet ‘one size fits all’, maar op maat werken. Met onze producten en in de relatie. We passen ons werk en onze manier van communiceren aan de wensen van de partner aan, zodat we elkaar blindelings kunnen vertrouwen op het gebied van expertise, innovatief denken, handelingssnelheid en flexibiliteit.

Loyaal
Loyaal

Verder vinden we het belangrijk om loyaal te zijn. We gaan voor langdurige samenwerkingen. We zijn trouw aan onze medewerkers, onze opdrachtgevers en aan onze eigen normen en waarden. Dit betekent onder andere dat iedereen de kans krijgt op zijn of haar manier te werken. 

Fair handelen
Fair handelen

Samenwerken kan alleen goed in onze ogen als we een open houding hebben naar elkaar. Dit geldt zowel voor onze medewerkers als voor onze opdrachtgevers en andere samenwerkingspartners. We willen transparant zijn in onze kosten en onze manier van werken. We halen niet het onderste uit de kan. Indien we minder uren kwijt zijn, rekenen we deze niet. Dit is wederkerig. Indien we meer tijd kwijt zijn aan een project, geven we dit ook aan en bespreken we dit met onze klanten.

Professionaliteit
Professionaliteit

Nauwkeurig werken, productbetrouwbaarheid en leveringsbetrouwbaarheid. Dit kan alleen door een goede kennis van materialen (rvs, aluminium, kunststof of andere staalsoorten), geavanceerde machines en mensen met kennis, vaardigheden en ervaring. Onze medewerkers zijn ons goud. We willen voorop lopen door geavanceerde machines en medewerkers die zich blijven ontwikkelen.

Wie we zijn

Ontmoet ons professionele team

Ons team bestaat uit de volgende kanjers.

Thomas Sanders
Thomas Sanders
Managing Director
Richard van den Ende
Richard van den Ende
CNC Operator / Cam Engineer
Tycho Sanders
Tycho Sanders
CNC Operator
Hanneke van der Heijden
Hanneke van der Heijden
Administrative Assistent

Contact

Vragen of opmerkingen?
Neem contact met ons op!